Thursday, June 12, 2008

Mit Andet Interview... og anden nyheder....

My Second Interview.....and other news....

Kl. 12.30, fredag d. 4 juli.
Jeg undre hvis de ved hvad d. 4 juli mener til os i Amerika?! Måske denne dato er et godt tegn?!

Det interview er på den "Hilton København Lufthavn Hotel"
med den manager af salget på Oxford University Press og med Phil, manden hvem interviewede mig sidst uge!
Jeg har en opgave at lave før mit interview og jeg kan ikke vente at begynde på den!

12:30pm, Friday, July 4th!
I wonder if they know what the 4th of July means to us in America? Maybe this date is a good sign?!

The interview is at the Hilton Copenhagen Airport hotel
with the manager of sales for Oxford University Press og with Phil, the man who interviewed me last week!
I have an homework assignment to do for my interivew and I cannot wait to get started on it!Mads ankom kl. 13.15 i går og alting var fin om hans tur! Jeg var SÅ MEGET lykkelig at se ham fordi vi har være væk fra hinanden om 43 dage..... Vi tager tilbage til Herning om tirsdag, d. 17 juni kl. 16.00.

Mads arrived at 1:15pm yesterday and everything was fine on his trip! I was SO VERY happy to see him because we have been apart from each other for 43 days....We go back to Herning on Tuesday, June 17 at 3pm.


Denne uge var også min sidst møde med Tine, min Dansk lærer. Jeg er meget klar for at flytter til Danmark fordi hun har undervist mig alting jeg har brug for at begynder mit liv på Danmark. Jeg kan skrive og læse på Dansk og er klar at begynder snakker på Dansk hver dag! Jeg er meget taknemmelig jeg fandt hende!

This week was also my last meeting with Tine, my Danish teacher. I am very ready to move to Denmark because she has taught me everything I need to begin my life in Denmark. I can write and read in Danish and I am ready to begin talking in Danish every day! I am so thankful I found her!

Jeg bragte lakrids fra Danmark til Tine at sige TAK FOR HENDES HJÆLP! Jeg ved jeg skal se hende igen på Danmark og jeg ved vi skal være veninder for liv!

I brought licorice from Denmark to Tine at say THANKS FOR HER HELP! I know I will see her again in Denmark and I know we will be friends for life!

3 comments:

Anonymous said...

Jeg vil bare sige hej til dig :)

Jeg er også en udlænding der bor i Danmark og jeg bor liiige ved lufthavnen. Jeg fandt din kommentar på Bluefish's hjemmesiden og ville kigge lidt på din blog.

Hvor længe har du boet her? Du skriver da godt dansk :)

N said...

How did you manage to have a Danish teacher in Texas?

Rachel said...

Hej Kelli -

Tillykke on 4 Juli og du vil hav alle wkend to celebrate din god interview!!! :-)

It looks like Tine was very happy to help you, too.

-Rachel