Friday, August 29, 2008

UEFA Cup kommer til Herning ... UEFA Cup comes to Herning

Jeg kender reglerne af den NBA rigtig, rigtig god, og jeg er glad at meddele jeg lærer reglerne af fodbold! Hver kamp, jeg lærer en lidt mere (plus jeg har en vidunderlig lærer!) Jeg lærer om straffespark og den forskellighed imellem divisionerne i den UEFA Cup og om hvordan at klæde når du tager til en fodbold kamp! Og, at være sandfærdig, jeg virkelig nyder fodbold!! Jeg skal altid elske min Mavs, men jeg tror jeg bliver en FCM fan (plus jeg elsker holdets farver!) !!

I know the rules of the NBA really really well, and I am happy to announce I am learning the rules of soccer! Each game, I learn a little more (plus I have a wonderful teacher!) I am learning about penalties and the difference between the divisions in the UEFA Cup og about how to dress when you go to a soccer game! And to to tell the truth, I actually enjoy soccer!! I will always love my Mavs, but I believe I am becoming an FCM fan (plus I love the team´s colors!) !!


FCMs Mascot, Lupus, ulven ... FCM´s Mascot, Lupus, the wolf


Jeg bestemmede Texas A&M fans har INGEN på FCM fans! I decided Texas A&M fans have NOTHING on FCM fans!


I aftes, kiggede vi FCM spiller mod Manchester City FC ... Last night we watched FCM play against Manchester City FC


I aftes oplevede omkamp OG min først "shoot out" i den samme kamp! Last night I experienced overtime AND my first "shoot out" in the same game!Efter 90 minutter af normal kamptid plus 30 minutter af omkamp, begyndte den "shoot out". Scoren var MCFC 4 til FCM 3, og vi har brugte for denne punkt.
After 90 minutes of normal gametime, plus 30 minutes of overtime, the "shoot out" began. The score was MCFC 4 to FCM 3, and we needed this point.


Desværre, vinde ikke FCM i aftes, men vi havde en rigtig god tid! Unfortunately, FCM did not win last night, but we had a great time!

FCM sikkerhed deltager i en Danmarks gengivelse af "COPS" når de gribe en fuld mand og daske ham over til grunden! (Jeg er alvorlig!!) Vi alle glemt at kigge kampen til en del minutter!
FCM security participate in Denmark´s version of COPS when they catch a drunk man and flip him upside down to the ground! (I am serious!!) We all forgot to watch the game for several minutes!Lupus er overrasket det regnede under den hele kamp, men selvfølgelig, jeg kom klar og var stadig lykkelig den hele tid, selv om mit hår blev mere og mere krøllet!
Lupus is surprised it rained during the entire game, but of course, I came prepared and was still happy the whole time, even though my hair got curlier and curlier!


4 comments:

Nichole said...

FCM has good Texas Tech Red Raider Colors! I like you in Red and black much better than that Maroon shirt you wear sometimes. ;)

But the wolf looks kinda drunk with his tongue hanging out. A good Danish mascot thats for sure!

Glad to hear you are really getting into soccer. such a fun game!

Rachel said...

Soccer is the best sport.... because although ultimately it is a team sport, so much depends on each of the individual's move. I'm glad you're adding soccer to your list of favorite sports.

N said...

I like the mascot:D

Sarah said...

Yaya for getting into soccer. I think you kind of have to in Denmark :)

I remember going to my first FCK and hearing the crowd and thinking wow, this is what a loud crowd sounds like.