Sunday, September 21, 2008

Dannebrog over alt ... Danish Flags everywhere

I morges skrev jeg om butikker som har "Fødselsdagsalg" ofte fordi (Jeg tror...) det er en mulighed for at udstille Dannebrog. Så...i middags kørte Mads og jeg til Fotex (den kun åben butik i Herning i dag!) fordi jeg har glemt noget for vores gæster som kommer kl. 15.00. Det er en rigtigt godt ting jeg bringer altid vores kamera over alt vi går, fordi GÆTTE hvem har en fødselsdag i dag! Jeg fortalte dig....Danskerne ELSKER deres Dannebrog! (Hvilken mener de skal elske min tatovering på min hals, også!)

This morning I wrote about shops which have "Birthday Sales" often because (I think...) it is an opportunity to display the Danish flag. So... around noon, Mads and I drove to Fotex (the only open shop in Herning today) because I had forgotten something for our guests who were coming at 3pm. It is a good thing I always bring our camera everywhere we go because GUESS who is having a birthday today! I told you... The Danes LOVE their Dannebrog! (Which means they will love my tat on my neck, too!)


2 comments:

Sarah said...

Love all the flags. I went to Fotex as well today and scored a much needed set of pots and pans.

Rachel said...

Seeing all those Dannebrog would make anyone want to learn Dansk! lol

Great pictures, Kelli! :-)