Wednesday, October 14, 2009

Kære Julemand... Dear Santa

Kære Julemand
Jeg ved at det er lidt tidligt for at skrive til dig om mine jule ønsker men jeg vil gerne give dig tid nok for at finde min gave! (eller tid nok for at spørge Nissemænd at skabe det!) Jeg har også vigtig information til dig om hvor at aflevere min gave!


Dear Santa,
I know it seems to be a bit early to be writing to you about my Christmas wishes, but I wanted to give you plenty of time to find my present! (or else enough time to ask the elves to make it!) I also have some important information for you about the delivery of my gift!


ALLE piger og damer i Danmark har disse sminke som jeg ønsker! Kender du Dronning Marguerite? Og den Marguerite Blomster? I Danmark skaber de sminke som er den Marguerite Blomster og jeg elsker det! Kan du bringe det til mig til jul?? Måske en armbånd eller øreringe eller en halskæde?! I sølv, ikke guld, tak!

ALL the girls and ladies in Denmark have this jewelry that I would like to have! Do you know Queen Margaret? And the Margaret Daisy? In Denmakr they make jewelry which is the Margaret Daisy and I LOVE it! Can you bring it to me? Maybe a bracelet or earrings or a necklace? In silver, not gold, please!


Og en flere ting.... Kan du aflevere mine nye sminke i min "julestrømper" i Colorado hvor jeg holder jul med min familie? Jeg værdsætter det meget!!! Jeg har vedhæft billeder for at vise dig hvad jeg ønsker!

Oh and one more thing... Can you deliver my new jewelry to my stocking in Colorado where I will have Christmas with my family? I would greatly appreciate it!!! I have attached pictures to help you know what it is that I would like!


Tusind tak! / Thanks so much!
Kelli

7 comments:

Stephanie said...

Those earrings were my wedding present from Kjartan. I thought they were so unique and then i saw everyone has them!!!

Unknown said...

Adorable! Too bad my hubby doesn't read my blog... I would totally start dropping hints. LOL

Skogkjerring said...

So pretty, sure hope Santa is reading your blog!!! ;-))

Mom said...

Don't think we can find that in the US - so I hope the Danish Santa is reading your blog!!

N said...

I've seen this and they're soooooooo expensive. But I hope the Santa will bring them to you;)

LadyFi said...

What delightful daisy earrings! Love them.

And Christmas with family in Colorado - you lucky lucky girl!

nettielouise said...

OOh! Pretty:-)