Wednesday, December 9, 2009

Juletræer... Christmas trees

Ønsker du dette?!
Do you want this?!


Er du villig at gøre dette for at have et juletræ med lys?
Are you willing to do this to get a Christmas tree with lights?
Før jeg flyttede til Danmark (og havde kunstige juletrær), var jeg vant til tænder på mine lys på mit juletræ så snart som jeg kommer hjem og har dem på hele aften ....til jeg går i seng. Men hvis det var nødvendigt, at du cykler for at have energi til dine juletrælys, hvor mange timer tænder du på dem hver aften?!

Before I moved to Denmark (when I used to have artificial Christmas trees), I was used to coming home from work and turning on the lights on tree as soon as I walked in the door. And I would leave them on until bedtime. But if it was necessary that you had to ride a bike in order to produce the energy for your Christmas tree lights, I wonder how many hours we would have them on each evening?!

Betyder dette "en grøn jul"??
Is this what it means to have a "green Christmas"??

Jeg bør at holde mig til det danske juletrær med sterinlys....ingen cykler er nødvendig!
I think I better stick with the Danish Christmas trees with candles... no biking required!

1 comment:

LadyFi said...

Great idea! Where is that bike-powered-lights tree! I'd love to see it in action.