Monday, April 12, 2010

Ny blogger.... New blogger

Jeg har haft min blog design mere end et år (og det var hjemmelavet af mig! LOL) men jeg ønskede at "Update" min blog og giver det et nyt look så jeg kontaktede min veninde Lyndsay....anden amerikansk pige som er gift med en dansk mand! (Plus hun er en graphic designer!)

I've had the same homemade blog design for more than a year (which I made myself), but lately I have really wanted to update the blog and give it a new, fresh look. So a while back I contacted my friend Lyndsay, another American girl with a Danish hubby! (oh yeah, and she happens to be a graphic designer by trade, as well)

Vores Samtale /Our Conversation:

Kelli:
Lyndsay, HJÆLP!!! Min blog har brug noget ny! Jeg er træt af min skabelon!
Lyndsay, HELP!!!! My blog needs something new! I am so tired of my template!

Lyndsay:
Stil og rolig, Kelli! Hjælpen er på vej! Kig omkring mine hjemmesider og lad mig høre hvad du kan lide.... http://www.lyndsayjohnson.com/

Relax, Kelli!! Help is on the way! Just look around my website and see what you like.... http://www.lyndsayjohnson.com/

Så jeg kiggede.... jeg valgte en design.....jeg sendte mange billeder af Mads og mig til Lyndsay....og ABRACADABRA..... "Mads og Kelli" har et nyt look! Lyndsay kan hjælpe din blog også! Hun er ligesom "112 for blogs"! Tusind tak, Lyndsay!

So I looked... I picked a design....I sent lots of pictures of me and Mads to Lyndsay.....and ABRACADABRA...."Mads and Kelli" has a new look! Lyndsay can help you, too! She is like the "911 for blogs"! Thanks, Lyndsay!


10 comments:

N said...

Love the new look!

N said...
This comment has been removed by the author.
Corinne said...

Really cute layout! Me likey!

Lynette J said...

I love the backgound color! It looks great! Very Spring-y!

Skogkjerring said...

Love this Kelli! I wish I had a more professional look also- probably couldn't afford your friend though...but it sure is a nice thought :-))

PiNG aka Patti said...

I think it looks great!

Annemette Kuhlmann said...

Smukt!!;o)
Håber at det afspejler farven på himlen over Herning;o)

LadyFi said...

It looks great - very fresh and spring-like!

Dansk Viking said...

Really nice design!

Lene said...

Hvor er det et flot nyt design - og tak for en super interessant blog