Monday, July 26, 2010

Favorite things...... Yndlingsting

PRESS HERE for your listening enjoyment...

There is something about this song that always makes me feel good!
When I think about my favorite things, the things that if the house were on fire, I would make sure I grabbed on the way, I always get this goofy look on my face. I would for sure grab my photo albums of Jess (which amazingly enough, after she turned 13, all of these photo albums are on my Google Picasa account!), my folder full of random poems (on random pieces of paper) that I have been writing for years, my picture of mom and me at the Susan G Komen 3 Day Walk, and this.....  my first edition copy of my most favorite book in the world! 


But now I need to add one more thing to my list of favorite things.... something else I would grab on my way out of the house, should there ever be a fire. Something that I think I love just as much as my copy of TKAM ... something my parents brought to me in Vegas when we met a few weeks ago....something I NEVER expected, but those that know me well will know how AWESOME this gift was!!!  


My only dilemma is where to hang him. Mads has vetoed the idea of hanging him in the bedroom, but I am not sure why?? :-) 

__________________________________________
Og, på dansk......

TRYKKE HER for at lytte til en god sang.....
Noget om sangen gør mig at føle så godt!
Når jeg tænker om mine yndlingsting, tingene at jeg skal hente hvis huset brænder, får jeg et smil på mit ansigt. Jeg skal hente mine fotobøger af Jess (som blev elektronisk efter hun blev 13 år), min mappe af alle digt som jeg har skrevet i sidste år, mit billede af min mor og jeg da vi gik 60 miles på Susan G Komen 3 Day Tur, og denne bog.... min "first edition" kopi af min yndlingsbog i hele verden! 

 
Men nu har jeg en flere ting på min list af yndlingsting... noget jeg vil bestemt hente på vej ud fra huset hvis vi har en brand... Noget jeg jeg elsker så meget som min Dræb Ikke en Sang Fugl bog.... noget min mor og far bragt til mig i Vegas få uger siden...noget jeg forventede ikke! Men hvis du kender mig, ved godt du hvor FORBLØFFENDE denne gave er!!!!Min eneste problem er : Hvor kan jeg hænge ham?? Mads er ikke så glad for at have ham i vores soveværelse men jeg kan ikke forstå HVORFOR!?  :-) 

2 comments:

Anonymous said...

Oh, that's funny! (About the photo...)

And I'm salivating at your first edition...

nettielouise said...

Ooh la la! I can hang it in my bedroom for you!